Medlemsrabatter

Aktuell klubbnivå 2021: Silver, 10kr rabatt per disc

För att få rabatten behöver du:
1) Logga in eller skapa ett konto på discsport.se
2) Ange klubbtillhörighet på din profilsida.
3) Meddela klubben vilken e-post du använt på ditt konto på discsport.se genom att fylla i formuläret på medmemsinfo-sidan (även om det är samma som du redan uppgett när du blev medlem i klubben).
4) Vänta på bekräftelse att vi registrerat din e-post innan du beställer.

Du får 10% rabatt hos vår samarbetspartner fyndisc.se. För att aktivera din klubbrabatt så måste du mejla klubb[at]fyndisc.se från den mailadress som är registrerad på fyndisc och säga att du är medlem i Täby Discgolfklubb. Dom kommer då att dubbelkolla med oss att du är medlem, och därefter får du rabatten aktiverad.

Medlemmar har 15kr/disc i rabatt på mickesdiscgolf.se. Rabattkoden som skall anges finns på medlemsinfo-sidan. Tänk på att koden kan ändras, men medlemmar kommer naturligtvis alltid åt aktuell kod.

Medlemmar har 15% rabatt på discexpress.se (kommer att ändras till15kr/disc, så passa på). Rabattkoden som skall anges finns på medlemsinfo-sidan.