Om föreningen

Täby Discgolfklubb bildades den 14 februari 2021 av några glada plastkastare som brukar spela på Täby discgolfbana i Erikslund. Som det står i stadgarna är planen med föreningen att främja discgolfsporten i Täby kommun för så väl gammal som ung. Idag finns det en 9-hålsbana i kommunen och med den explosionsartade utveckling som discgolf haft det senaste året så finns det behov av fler möjligheter att spela.

Ett av målen är att samarbeta med kommunen och försöka få till ytterligare banor och/eller en utökning av den befintliga banan.

Vi räknar också med att ordna olika typer av aktiviteter för discgolfare i området, provapå-dagar, tävlingar, träning, städdagar på banan, discgolf-resor… vem vet 🙂 Vi hoppas också att det finns fler som vill engagera sig tillsammans med oss!

Styrelsen 2021:

NamnPost
Jonas HögströmOrdförande
Anders JonssonSekreterare
Ulf JonssonKassör
Mathias NilssonLedamot
Mattias NorsLedamot
John GrahamSuppleant
Jörgen ”Figge” JönssonSuppleant

Du kan kontakta styrelsen via epost: styrelsen@tabydiscgolfklubb.se

Organisationsnummer: 802534-7413

Föreningens grundare: Jonas Högström, Anders Jonsson, Ulf Jonsson, Mathias Nilsson, Mattias Nors, John Graham, Jörgen Jönson