Träningskorgar

Det finns en extra korg vid banan, precis bredvig första tee, som man kan använda för uppvärming. Dessutom finns det två platser med träningskorgar i Täby. Klicka på bilderna nedan för att komma till google maps för respektive område.

Här är ett tips på hur man kan putt-träna: https://www.spinndiscfk.se/index.php/klubben/putt-traning

Libbyängen

Här i Gribbylund finns tre korgar och gott om gräsytor. Tänk på att ha uppsikt över gångtrafikanter och cyklister! Discgolfare har inget företräde till gräsmattan, så om det sitter nån och har picknick så är det bara att välja en annan korg att kasta mot. Libbyängen finns även på UDisc. Där finns det en layout med 6 hål. Det finns inga tees på Libbyängen, men titta på kartan på UDisc för rekommendationer för ungefärliga utkast. Kommer man med bil kan man parkera antingen på Libbyvägen eller Dijkmans väg (3h). Kolla skyltning för säkerhets skull.

Vallatorpsskolan

Bakom Vallatorpsskolan finns det också tre korgar som skolan satt upp. Var extra försiktig då det ofta kan vara mycket barn i området. Det finns en parkeringsplats vid idrottshallen där det är tre timmars parkering från 16.30-24 (med P-skiva).