Korgar på Libbyängen

Nu har korgarna på Libbyängen kommit upp (se karta). Det började med en fråga till Täby kommun om det var OK att vi ställde ut några träningskorgar på ängen men dom tyckte att det var bättre att kommunen satte upp korgarna istället och nu är dom alltså på plats. Korgarna är av samma höga kvalitet som dom vi har på banan i Erikslund (från DiscGolfPark). Vi hoppas det blir en bra möjlighet att träning i sommar! Tack till Täby kommun!

Tänk på att vara försiktiga när det är andra på ängen (både golfare och ickegolfare). Man har alltid ansvar för att inte skada någon (eller något) när man kastar och man har inte ensamrätt på ängen för att det finns discgolfkorgar där!

Denna artikel har 2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *