100 medlemmar och nationella discgolfdagen

Idag, knappt 6 månader efter att vi bildade föreningen Täby Discgolfklubb och samma dag som PDGA har utsett till nationella discgolfdagen, har vi fått vår hundrade medlem (och några till). Riktigt roligt att det är så många som vill engagera sig i och stödja föreningen. Vi i styrelsen har en del idéer på aktiviteter och arrangemang som vi hoppas kunna göra till verklighet allt eftersom coronarestriktionerna lättar. vi kommer också jobba vidare med våra kontakter med kommunen och få till mer discgolf i Täby.

Vädret i Täby har ju inte direkt lockat till spel idag, men man kan ju alltid ta det som en ursäkt för att slå sig ner i soffan och se hur det går i Ledgestone Open.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *